Erik, Alexandra
EUR 383,30 Ft
USD 365,48 Ft
9 °C
23 °C

Távozik Taszárról az első önkéntes iraki csoport

MTI
2003.02.27. 21:50
Pénteken feltehetőleg befejeződik Taszáron az iraki önkéntesek első csoportjának kiképzése, s az ellenzékiek néhány napon belül elhagyják a Szabadság tábor területét - közölte csütörtökön az MTI megkeresésére Kovács Attila őrnagy, a kaposvári tájékoztatási iroda munkatársa. Az őrnagy hozzátette: az indulás időpontjáról és a csoport pontos létszámáról az amerikai hadsereg vezetői biztonsági okokból nem adnak információt, azonban néhány napon belül újabb önkéntes csoport várható.

A taszári bázisra január 29-én érkezett az iraki különítmény első, mintegy ötven fős csoportja, hogy amerikai kiképzők készítsék fel őket az esetleges iraki háborúval kapcsolatos civil összekötői feladatokra.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek