Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Az MDF vizsgálóbizottságot kezdeményez

MTI
2003.09.03. 20:50
A Magyar Demokrata Fórum Országos Elnöksége támogatja, hogy a parlamenti frakció országgyűlési vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezze a K and H brókercégénél történtek miatt. "Az elnökség úgy ítéli meg, hogy az elhíresült brókerbotrány, a körülötte kialakult folyamatok egyre inkább gyengítik a politikai és a gazdasági intézményrendszer működésében elengedhetetlen és kívánatos közbizalmat" - mondta Csáky András, az országos választmány elnöke, mely testület a vizsgálóbizottság létrehozását először javasolta.

Az MDF elnöksége szerint külön kell választani a politikai felelősség megállapításával és az igazságszolgáltatás, valamint a bűnüldözői szervek eredményes szakmai tevékenységével összefüggő kérdéseket. Csáky András az elnökség álláspontját ismertetve hangsúlyozta: a társadalomnak minél gyorsabban világos képet kell kapnia arról, hogy valójában mi történt, mi történik ebben az ügyben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?