Jenő
-3 °C
6 °C

Feljelenti a posta Szijjártó Péter fideszes képviselőt

MTI
2003.09.10. 18:34
Valótlan tényt állít Szijjártó Péter fideszes országgyűlési képviselő akkor, amikor kijelenti, hogy a Magyar Posta Rt. közbeszerzési eljárás megkerülésével adott megbízást az Alsys 2000 Kft.-nek - áll a részvénytársaság közleményében. A Magyar Posta Rt. rágalmazásért feljelenti a fideszes képviselőt - közölte a részvénytársaság kommunikációs igazgatósága.

Szijjártó Péter szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta: a Magyar Posta a közbeszerzési eljárás megkerülésével egy közel 200 millió forintos megbízást adott az Alsys 2000 Kft.-nek, amelynek ügyvezető igazgatója Fejti György, a Magyar Szocialista Munkáspárt Központi Bizottságának egykori tagja. "A Magyar Posta Rt. munkatársai értetlenül állnak Szíjjártó Péter fideszes országgyűlési képviselő a postai közbeszerzést érintő valótlan állításai előtt" - közölte a kommunikációs igazgatóság.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?