Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A fővárosi közlekedéssel foglalkozó kormánybiztos akarnak

MTI
2003.09.16. 11:23
A város közlekedési problémáinak megoldásával foglalkozó kormánybiztos kinevezését kezdeményezi Medgyessy Péter miniszterelnöknél, valamint Csillag István gazdasági és közlekedési miniszternél a Fidesz budapesti szervezete és fővárosi képviselőcsoportja. A főváros vezetése nem oldja meg, csak növeli a problémákat, s a megoldás helyett mindig másokra mutogat - hangoztatta a mindkét testületet vezető Deutsch Tamás, valamint Fónagy János fideszes országgyűlési képviselő, volt közlekedési miniszter.

Deutsch Tamás szerint elengedhetetlen az általuk kinevezni szorgalmazott megbízott tevékenységének megkezdése, mert jelenleg közlekedési katasztrófa, káosz uralkodik Budapesten. "Olyan állapotok alakultak ki a főváros útjain, amelyek azonnali és hathatós kormányzati intézkedéseket tesznek szükségessé" - tette hozzá.