Szilárda
-4 °C
3 °C

Deutschot Kupper váltja a fővárosi ellenzék élén

MTI
2003.09.16. 22:00
Kupper András, a fővárosi Fidesz-MKDSZ-frakció új vezetője - erről egyhangú szavazással döntött kedd este a képviselőcsoport. A Fővárosi Közgyűlés ellenzéki frakciója ugyancsak egyhangú szavazással frakcióvezető-helyettesnek választotta Sasvári Szilárdot (Fidesz), Wintermantel Zsoltot (Fidesz) és Endrédy Istvánt (MKDSZ).

Kupper András arra hivatkozva, hogy a részleteket szerdai sajtótájékoztatójukon ismertetik, az MTI-vel csupán annyit közölt: Deutsch Tamás korábbi frakcióvezető javasolta őt a képviselőcsoport új vezetőjéül. Kupper András eddig frakcióvezető-helyettesként, korábban pedig éveken át frakciótitkárként tevékenykedett.

A képviselőcsoport tagjaitól az MTI megtudta: Deutsch Tamás, aki továbbra is a Fidesz országgyűlési frakcióvezető-helyetteseként dolgozik, úgy ítélte meg, hogy az elmúlt egy évben sikerült kialakítania a fővárosi képviselőcsoport új, hatékony munkastílusát, működését. Így most más feladataira koncentrálhat - egyebek között a Fidesz budapesti elnökeként a párt jövő évi európai parlamenti választási felkészülését szervezi majd.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!