Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lemondásra szólították fel Juhász Ferencet napirend után

MTI
2003.09.23. 06:13
Lemondásra szólította fel Juhász Ferenc honvédelmi minisztert Balogh József fideszes képviselő az Országgyűlésben hétfő éjjel, napirend után. A képviselő nehezményezte, hogy a honvédelmi tárca vezetője egy korábbi, ugyancsak napirend utáni, a szabadszállási kiképzőközpont bezárásával kapcsolatos felszólalására nem adott kielégítő választ. Balogh József szerint a laktanya bezárása előre elkészített koncepció alapján történt.

"Felszólítom miniszter urat mandátumának lemondására!" - fogalmazott a képviselő, aki a miniszter korábban adott válaszában elhangzottakra utalva kijelentette, Juhász Ferenc "még egy kacsaneveldét sem tudna irányítani". Kékkői Zoltán (Fidesz) a Baranya megyei Ózdfalu földbérleti problémáiról beszélt napirend után. A képviselő idézett abból a levélből, amelyet a település intézett a szaktárcához. Mint mondta, a falu problémáira a hosszú távú földbérlés jelenthetne megoldást. Németh Imre földművelésügyi miniszter válaszában elmondta, a nemzeti földalapkezelő szervezet nem akarja nehéz helyzetbe hozni a települést, de a bérbeadás jogi feltételei hiányoznak.