Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Medgyessy gyorsítana K&H-ügyben

MTI
2003.09.29. 20:42
Medgyessy Péter miniszterelnök megbeszélésre hívta össze hétfőn Polt Péter legfőbb ügyészt, a rendőrség legmagasabb rangú illetékes vezetőit és több titkosszolgálati vezetőt - értesült kormányzati forrásokból az MTI. A találkozó témája az úgynevezett brókerügy volt. A kormányfő arra kérte a nyomozóhatóságok képviselőit, hogy "a lehető leghatékonyabban, határozottan és mielőbb derítsék fel" a K&H Equitiesnél történt pénzmosási ügy minden részletét.

Medgyessy Péter a találkozón azt mondta: elvárja, hogy egyetlen szerv se legyen tekintettel vélt vagy valódi politikai összefüggésekre, az esetleges érintettek politikai hovatartozására és beosztására - közölték a távirati irodával az említett források. Gál J. Zoltán kormányszóvivő az MTI megkeresésére sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az értesülést.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?