Koronavírus adatok

2021. dec. 03.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Miklós
1 °C
4 °C

Házibulival ünnepli 15. születésnapját az SZDSZ

MTI
2003.11.08. 09:42
"Házibulival", plakátkiállítással és a párt történetének jelentősebb eseményeit bemutató filmmel ünnepli megalakulásának 15. évfordulóját a Szabad Demokraták Szövetsége jövő szombaton, a Budapesti Kongresszusi Központban és környékén - tájékoztatta az MTI-t Horn Gábor, a párt egyik ügyvivője.

A délután három és öt óra közötti hivatalos programon bemutatnak egy 25 perces filmet az SZDSZ történetének jelentősebb fejezeteiről. Ekkor beszédet mond majd Kuncze Gábor pártelnök és Demszky Gábor főpolgármester.

Horn Gábor beszámolt arról, hogy a hivatalos programot követően a kongresszusi központ előtti parkolóban felállított sátorban estig tartó "házibulit" szerveznek. A sátorban óriásplakát-kiállítást is rendeznek, ahol a különböző népszavazási és választási plakátokat mutatják majd be.

Az eseményre a jelenlegi párttagokon kívül meghívták Göncz Árpád volt köztársasági elnököt, Kis János volt pártelnököt, Tölgyessy Pétert, az SZDSZ egykori elnökét, jelenlegi fideszes képviselőt és Tamás Gáspár Miklóst, az országos tanács volt elnökét is.