Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Fidesz: a kormány vonja vissza a PSZÁF-törvényjavaslatot

MTI
2003.12.12. 15:27
A Fidesz felszólítja a kormányt, hogy vonja vissza a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete átalakításával kapcsolatos törvényjavaslatot; ha a kabinet nem vonja vissza, arra kérik a kormánypárti képviselőket, hogy ne szavazzák meg azt - hangzott el az ellenzéki párt pénteki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

A törvénymódosítás elfogadása szégyen lenne Magyarországra nézve, és súlyosan veszélyeztetné a betétesek pénzét is - mondta Szájer József fideszes honatya, az Országgyűlés alelnöke.

A sajtótájékoztatón részt vevő Michael Gahler néppárti európai parlamenti képviselő - a brókerügyre utalva - arra hívta fel a magyar kormányt: "kétszer is gondolja meg", hogy egy folyamatban lévő ügy vizsgálatakor módosítja-e a felügyeletre vonatkozó törvényt.