Árpád
-2 °C
4 °C

Az MSZP partner a közszolgálati médiumok ritmusváltásában

MTI
2004.07.02. 14:58
Az MSZP országgyűlési képviselői partnerséget kínálnak a közszolgálati médiumoknak "a ritmusváltáshoz, modernizációhoz", ugyanis ezen intézmények megerősítése hosszú távú társadalmi érdek - mondta Újhelyi István, az MSZP médiapolitikusa pénteken.

"A megerősítés lehet az infrastruktúra, az eszközrendszer megújítása, a modern technika bevezetése, de szorgalmazzuk a tartalmi megújulást is: nem lehet tovább várni a közszolgálati minőségi tartalom megerősítésével" - közölte a szocialista honatya, a kormányzati médiakapcsolatok főkoordinátora.

Újhelyi szerint az ellenzéki politikusok állításaival szemben ez nem beavatkozás a független intézmények életébe. Mint mondta, az MTV székházépítéséről szóló kormánydöntés megadja a médium számára a külső és belső átalakulás, "ritmusváltás" lehetőségét.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?