Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

'A Lakitelek munkacsoport célja a pártegység megőrzése'

MTI
2004.07.02. 19:19
Az MDF Lakitelek Munkacsoport egyik tagja pénteki budapesti sajtótájékoztatóján közölte: az új szerveződés célja a pártegység megőrzése és a parlamenti választás után a kormányváltás.

A Magyar Demokrata Fórum Lakitelek munkacsoportjának minden tagja azon van, hogy megőrizzék a párt egységét, visszaállítsák eredeti politikai identitását, s segítségével leváltsák az ideiglenes MSZP-SZDSZ kormányt 2006-ban - mondta Balogh László a munkacsoport megyei szervezőivel tartott szűk körű tanácskozása után.

A közlés szerint olyanok vettek részt a megbeszélésen, akik a Lakitelek csoport most kinyilvánított céljainak és szellemiségének megfelelően vállalnak munkát a tisztújító országos gyűlésre készülve a program elkészítésében. "Az MDF működése ma már nem annyira demokratikus" - indokolta Balogh László a munkacsoport megalakulását.

Megítélése szerint az íMDF országos választmánya a legutóbbi ülésén "áterőszakolta a rendkívüli nyári tisztújítást", pedig - mint fogalmazott - egy győztes párt vezetésének "nem illik" előrehozott rendkívüli tisztújítást tartania.