Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy MDF-es a szocialistáktól kérte a Lakitelek munkacsoport támogatását

MTI
2004.07.02. 21:17
Csige Tamás hajdúdorogi szocialista önkormányzati képviselő pénteki debreceni sajtótájékoztatóján érthetetlennek nevezte, miért kapott Püski András MDF-es képviselőtől a demokrata fórum Lakitelek munkacsoportjának támogatására bíztató levelet.

"Az MSZP nem kíván beavatkozni más pártok belügyeibe, érthetetlen számomra, miért írt Püski András MDF-es képviselő, a Fideszhez közel álló Lakitelek munkacsoport egyik alapítója olyan levelet, amelyben (...) a munkacsoport támogatására buzdít" - jelentette ki a szocialista önkormányzati képviselő, akit az európai parlamenti választások miatt megüresedett országgyűlési helyre jelöltek az MSZP vezető testületei.

Csige Tamás tudomása szerint "a névre szólóan megcímzett postai levelet több szocialista képviselő is megkapta". Tájékoztatása szerint a levélben Püski András a képviselői munkáját taglalja, a Lakitelek munkacsoportot méltatja, s felkéri a címzettet a munkacsoport támogatására.