Olivér
5 °C
8 °C

Nem rendez a Hősök terén augusztus 20-án nagygyűlést a MIÉP

MTI
2004.07.05. 15:22
A korábbi évektől eltérően idén augusztus 20-án nem rendez nagygyűlést a budapesti Hősök terén a Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP).

"Szervezeteink és a Magyar Út Körök helyben emlékeznek meg Szent Istvánról és az államalapításról" - áll Csurka István közleményében, amely szerint "egy kicsit most elgondolkozunk, magunkba nézünk, és bizony megkérdezzük magunktól és mindenkitől, hogy miért esik meg az oly gyakran, hogy többen vagyunk a téren, mint amennyi szavazatot kapunk". "Most tervezünk, és természetesen figyelünk mindenre, ami a magyarság életében történik" - áll a politikus közleményében.

"A pártelnök most azért nem beszél majd augusztus 20-án, mert elhatalmasodott a politikai mellébeszélés a magyarországi pártok részéről. Mi ebben a háborúban nem akarunk részt venni, mi a valóságos társadalmi és gazdasági gondokkal akarunk foglalkozni" - jelentette ki Győri Béla, a MIÉP szóvivője, hozzátéve, ennek pedig "nem mindig a legalkalmasabb helyszíne a tömeggyűlés".

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?