Lukács
5 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lezsák nem indul az MDF elnöki tisztségéért

MTI
2004.07.09. 16:57
Lezsák Sándor nem indul a Magyar Demokrata Fórum (MDF) elnöki tisztségéért a párt szeptemberi tisztújító közgyűlésén. "Az e héten megkezdődött tisztújítás során a helyi szervezetek részéről számos megkeresés érkezett személyemre vonatkozóan. Megköszönve a bizalmat és a támogatást, ezúton bejelentem, hogy a szeptember 25-i tisztújító közgyűlésen nem kívánok indulni az MDF elnöki tisztségéért" - áll az alelnök közleményében. Az MDF előrehozott tisztújító országos gyűlésén választják meg a helyi, a megyei és az országos szintű új tisztségviselőket, valamint az MDF elnökét.

Lezsák Sándor, aki tagja a frakción belül, a demokrata fórum jelenlegi politikájával elégedetlen képviselőkből alakult Lakitelek munkacsoportnak, kiemelte: az MDF alelnökeként a tisztújításig végzett szervező munkájával a Lakitelek munkacsoportban, később pedig az egységes MDF önálló jövője érdekében vállalt feladatai révén a párt megújításán, erőforrásainak bővítésén és nemzeti programjának megvalósításán kíván dolgozni.