Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A Fiatal Baloldalnak fontos az MSZP sorsa

MTI
2004.07.09. 21:25
"A Fiatal Baloldal - Ifjú Szocialisták vitairatokat csatol a Magyar Szocialista Párt Az új magyar szociáldemokrácia című programtervezetéhez, mert korosztályuknak nagyon lényeges, miként alakul az MSZP sorsa az elkövetkező esztendőkben" - jelentette ki Újhelyi István, a szervezet elnöke Balatonlellén.

"Egyértelműen abban vagyunk érdekeltek, hogy a következő 15-20 évben is meghatározó pályája és erős politikai támogatottsága legyen az MSZP-nek, mint a legnagyobb baloldali politikai erőnek Magyarországon" - tette hozzá Újhelyi István a Fibisz háromnapos Politikai piknik című hétvégi rendezvényét megelőző sajtótájékoztatón.

A Fiatal Baloldal - Ifjú Szocialisták csatlakozik azokhoz, akik szerint az MSZP elnöke semmiféleképpen sem tölthet be kormányzati, vagy más olyan tisztséget, amely a párt vezetésétől elvonná az energiája nagy részét - mondta Újhelyi István.