Hortenzia, Gergő
-1 °C
8 °C

Az MSZP szerint Orbán tovább riogat

2004.07.11. 15:01
"Sajnálatos, hogy Orbán Viktor tovább folytatja a választási kampányban elkezdett hisztériakeltést" - olvasható az MSZP frakcióvezető-helyettesének vasárnapi közleményében.

Göndör István szerint ezt bizonyítja, hogy "a magyar sajtóban is közzétett adócsökkentési szándékról, de sokkal inkább valószínű, hogy Orbán és környezete is észrevette , hogy a kormány erőfeszítéseink eredményeként a magyar gazdaság több mit fél éve növekszik, és most adócsökkentés következik ezért megpróbálja elrontani az emberek jókedvét".

"Nem tesz mást, mint korábban, saját maga vet föl adóemelést ezzel félelmet kelt, és amikor a kormánykoalíció adócsökkentésről dönt, azt megpróbálja kisajátítani" - írja a kormánypárti politikus, aki úgy véli, Orbán Viktor elfelejti azt, hogy kormányzása időszakában az emberek adóterhei nőttek.

Orbán Viktor Fidesz-elnök vasárnap egy televíziós műsorban azt mondta: arra kellene törekedni, hogy az emberek bízzanak a jövőben, ám ezzel kapcsolatban nem bizakodó, mert a kormány éppen "adóemelésekkel bombázza a frakciókat".

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?