Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Feljelentés a kakaóbiztos számítógépek ügyében

MTI
2004.07.22. 23:26
Ismeretlen tettes ellen feljelentést tett az Országos Rendőr-főkapitányságnál (ORFK) a NET-Felhasználók Érdekvédelmi Társasága (NETÉRT) a "kakaóálló óvodai számítógépek" ügyében csütörtökön - olvasható szervezet honlapján. Az ORFK ügyeletese, akit az MTI a közszolgálati rádió híre nyomán kérdezett meg, nem tudta megerősíteni a feljelentés tényét, péntekre ígért tájékoztatást.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium Brunszvik Teréz programjával kapcsolatban a sajtóban "kakaóálló óvodai számítógépek" néven forgó ügyben a NETÉRT szerint felmerülhet a hűtlen kezelés bűntette vagy hanyag kezelés vétség gyanúja, ezért a szervezet arra kéri a nyomozóhatóságot, hogy vizsgálja ki az ügyet, és szükség esetén indítson eljárást" - áll a társaságnak a feljelentésről beszámoló közleményében.