Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A MIÉP szerint Magyarországon minden az idegeneké

MTI
2004.07.25. 20:30
Augusztus utolsó hétvégéjén a monorierdei kempingben országos találkozót tart a MIÉP, ahol a párt új programjáról lesz szó, illetve országleltárt is készítenek, jelentette be Csurka István vasárnap Sümegen. "Áttekintjük, hogy mit vesztett a magyarság 1989-90 óta, s milyen társadalomban élünk (...), ez a reménytelenség, a kiszolgáltatottság társadalma, amikor minden az idegeneké" - mondta a MIÉP elnöke a párt hagyományos nyári sümegi találkozóján. Csurka István szerint ma "semmilyen törvényt nem tartanak be", az országban "iszonyatos süllyedés, zűrzavar és nyomorúság tapasztalható". "Szembe kell néznünk a haza céltudatos kiárusításával" - mondta.

Szavai szerint az MSZP szétesőfélben van, a Fidesz 20 százalékkal vezet, és emberi számítás szerint megnyeri a következő választásokat, a kormány viszont ilyen feltételek között is marad még két évig, és "elad mindent". Hozzátette: a kormány ereje teljében is eladna mindent, de "az ellenzék gyengesége, gyávasága és talán cinkos együttműködése következtében így is megteheti, hogy eladja a bólyi volt állami gazdaságot, Bábolnát és majd a Szerencsejáték Rt.-t is.

A kabinet Csurka István szerint tönkreteszi az egészségügyet, az önkormányzatokat, iskolákat zár be és nem ad munkát a magyar fiataloknak.