Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Embercsempészettel gyanúsítják Rogán unokatestvérét

Blikk
2004.07.27. 09:04
Embercsempészet gyanúja miatt eljárás indult Rogán Antal unokatestvére ellen - értesült a Blikk. A Fidesz frakcióvezető-helyettesének rokona a hatóságok szerint négy török állampolgárt akart Magyarországról a zöldhatáron át Ausztriába vagy Szlovéniába juttatni, több mint két héttel ezelőtt.

A férfi az egyhetes fogva tartás után most otthon, a Vas megyei Felsőszölnökön várja ügyének további alakulását. Az érintett R. Z. a lapnak annyit mondott, nem akar a Blikkben szerepelni.

Rogán Antal azt mondta, hogy őszintén sajnálja rokonát, jó gyereknek ismerte meg, aki tisztességes asztalosként dolgozik. "Több mint tíz unokatestvérem van, nagy a család" - magyarázta a poltikus. Rogán úgy véli, csőbe húzták rokonát, R. Z. társai kereket oldottak, s most rá akarják verni a balhét.