Judit
3 °C
7 °C

Megszűnik a Képes Bulvár

MTI
2004.07.30. 17:17
Két hónappal indulása után megszűnik a Képes Bulvár című napilap - erősítette meg az MTI-nek pénteken, kevéssel azt követően, hogy a hírt bejelentették az orgánum munkatársainak, L. Kelemen Gábor főszerkesztő, a kiadó Híd Rádió Rt. vezérigazgatója.

"Nem volt olyan nagy a lap példányszáma, mint amilyet terveztünk eredetileg" - magyarázta a főszerkesztő, miért kerül utoljára szombaton a standokra az újság, amelyből a kiadó korábban 40 ezer példánnyal kalkulált, de csak 15-20 ezer fogyott a lapból.

"Az újságírók 95 százalékát átvettük a Színes Mai Laphoz (SZML)" - közölte, hozzátéve, a szintén a Híd Rádió Rt. által kiadott SZML augusztus közepétől a jelenlegi 24 helyett - változatlan áron és hangvétellel - 32 oldalon jelenik meg, s így "egy olyan újság lesz, hogy elég egy újságot megvenni, nem kell a bulvárlap mellé venni egy politikai lapot". A mutatványszámot követően május 26-án jelent meg a Képes Bulvár; hétköznap 24 oldalon 58 forintért, hétvégén 40 oldalon 87 forintért volt kapható.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?