Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Orbán a 2002-es ígéreteket kéri majd számon Gyurcsányon

MTI
2004.09.06. 13:35
Magyarországnak ma nem reformokra, nem harmadik útra, nem felforgatásra, hanem biztonságra, kiszámíthatóságra van szüksége - mondta Orbán Viktor, a Fidesz elnöke helyzetelemző beszédében, a párt parlamenti frakciója hétfői tanácskozásán. Véleménye szerint ennek a biztonságnak és kiszámíthatóságnak az a záloga, hogy a kormány végrehajtsa azt, amit 2002-ben vállalt, amire felhatalmazása van a választóktól.

Orbán Viktor arra szólította fel a frakció tagjait, hogy a kormányoldaltól következetesen kérjék számon a program végrehajtását. A Fidesz elnöke szerint ma Magyarországon olyan "kormányválsággal tetézett bizonytalanság" van, amelyre a rendszerváltás óta nem volt példa. Mint mondta, olyan még nem volt, hogy Magyarországnak egyszerre két miniszterelnöke legyen, az egyik, aki hivatalban van, és a másik, aki helyettesíti.