Judit
2 °C
7 °C

Módosítaná a gyülekezési törvényt az MSZP

2004.09.10. 16:50
A szocialista országgyűlési képviselőcsoport elnöksége kezdeményezi, hogy a frakció hétfői ülésén döntsön négypárti egyeztetés kezdeményezéséről a gyülekezési jogról szóló törvény módosítása érdekében.

Az MSZP frakció elnöksége örömmel nyugtázta, hogy valamennyi politikai erő mélyen elítéli, és megengedhetetlennek tartja a készülő hungarista demonstrációt. "Ebben a politikai légkörben szeretnénk elérni, hogy négy párti közös akarattal, úgy módosuljon a gyülekezési jogról szóló törvény, hogy az ordas eszmék nyílt hirdetői és követői büntetlenül ne jelenhessenek meg az utcákon a 21. századi Magyarországon" - áll a szocialisták közleményében.

A magát hungaristának valló Magyar Jövő Csoport korábban bejelentette, hogy a nyilas hatalomátvétel hatvanadik évfordulója alkalmábó október 15-énl megemlékezést tartanak a Terror Háza előtt.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?