Judit
2 °C
7 °C

Eljárás indult a Happy End ellen

MTI
2004.09.14. 14:29
Befogadta Keller László közpénzügyi államtitkárnak a Happy End Kft. azdálkodásával kapcsolatban beadott pótmagánvádját a bíróság. A Pesti Központi Kerületi Bíróság büntető elnökhelyettese, Bánhidi Istvánné még júliusban azt mondta, hogy a büntetőeljárásról szóló törvényben nincs arra nézve kifejezett határidő, hogy a bíróságnak mely határidőn belül kell döntenie a pótmagánvád elfogadásáról vagy elutasításéról.

Keller László pótmagánvádja november 24-én érkezett a bíróságra a Happy End Kft. 1999 februárja és 2002 tavasza közötti, Keller László által bűncselekménynek minősített tevékenységéről. Az ügyészség nem emelt vádat. A Happy End Kft. bonyolította a Fidesz 2002-es választási kampányát, emellett az országimázs-eseményeknek, többek között a március 15-i rendezvényeknek, az első szabadon választott parlament 10. évfordulója megünneplésének, Mádl Ferenc köztársasági elnök beiktatásának, valamint a sydneyi magyar napoknak a lebonyolítását is ez a cég végezte.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?