Zsuzsanna
-4 °C
3 °C

Az MDF és a Sopronért Egyesület együttműkődése

MTI
2004.10.17. 21:47
Együttműködési megállapodást írt alá az MDF és a Szövetség Sopronért Egyesület a 2004-es novemberi időközi választásra a Győr-Moson-Sopron megyei 7. számú országgyűlési egyéni választókerület egyik településén, Ágfalván vasárnap. Az MDF soproni szervezete nevében Borbély József elnök, a Szövetség Sopronért Egyesület részéről Szekeres Csaba elnök látta el kézjegyével a dokumentumot.

Dávid Ibolya, a Magyar Demokrata Fórum elnöke az aláírással kapcsolatban kijelentette: "a Magyar Demokrata Fórum nem alattvalókat keres a maga politikájához, hanem olyan csoportokat és olyan embereket, akikkel egy közös célért, a korszerű konzervativizmusért tud tenni" - fogalmazott az MDF-elnöke.

Hozzátette: minden - a helyi MDF szervezet és egy civil szervezet közötti - együttműködési megállapodás ösztönzi az egészséges lokálpatriotizmus és egy-egy politikai erő értékrendje közötti természetes kapcsolatot. Borbély József, a MDF soproni szervezetének elnöke szerint "az elmúlt hónapok során jó, korrekt együttműködés alakult ki az MDF soproni szervezete és a Szövetség Sopronért Egyesület között."