Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Boros Imre polgármester lenne Zalalövőn

2009.11.02. 09:57

Boros Imre, az Orbán-kormány Phare-ügyekért felelős egykori minisztere is indul további három jelölttel együtt a zalalövői időközi polgármester-választáson, közölte a város jegyzője hétfőn. Mind a négy aspiráns függetlenként indul, a választást a korábbi polgármester, Kozma János halála miatt írtak ki november 22-re.

Boros Imre jelenleg önkormányzati képviselő a városban. A magát szintén megmérettető Baráth László a Fidesz helyi csoportjának vezetője. A jelöltek között van Pintér Antal, aki szintén városi képviselő és egyben a helyi művelődési központ igazgatója, továbbá Vertetics László, a város jelenlegi alpolgármestere - közölte Gáspárné Tóth Zsuzsanna.

Az Országos Választási Bizottság adatbázisa szerint Pintér Antal függetlenként, Baráth László pedig a Fidesz-KDNP támogatottjaként a 2006-os választások idején is polgármesterjelölt volt. A jegyző elmondta: a jelöltállítási időszak, vagyis az ajánlószelvények gyűjtése pénteken zárult le. A zalai kisvárosban a jelenlegi névjegyzék szerint 2529-en szavazhatnak november 22-én.