Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az ÁSZ exelnöke a Transparency-hez igazolt

2010.01.21. 19:04

Kovács Árpád, az Állami Számvevőszék leköszönt elnöke elfogadta a szervezet felkérését és a Transparency International Magyarország Tanácsadó Testületének tagja lett, közölte a Transparency International Magyarország csütörtökön.

A szervezet közleménye kiemeli: Kovács Árpádnak, az Állami Számvevőszék volt elnökének - akinek  2009. december 9-én járt le 12 éves mandátuma - a munkáját mindenkor a kiegyensúlyozottság, a feltétlen szakmaiság jellemezte. A közlemény szerint egyúttal a volt elnök tevékenységét az empátia és az emberség hatotta át - vélekednek róla a számvevőszék munkatársai.

A Transparency International Magyarország mellett működő tanácsadó testület informális szerveződés: a grémium tagjai - akik díjazásban nem részesülnek - tanácsokkal, szakmai tudásukkal segítik a szervezet munkatársait.

"Nagyon megtisztelő, hogy Kovács Árpád elfogadta felkérésünket és tagja lett a szervezet tanácsadó testületének. Bízom abban, hogy kiemelkedő szaktudása és a korrupció elleni küzdelem területén szerzett tapasztalata és elhivatottsága segíteni fogja a Transparency International Magyarország munkáját" - mondta Alexa Noémi, a szervezet ügyvezető igazgatója.