Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Gyertyával világítanak a vendégek a debreceni Aranybikában

2010.01.29. 21:54 Módosítva: 2010-01-29 21:58:28

Péntek este sem volt áram a debreceni Aranybika szállóban, ahol a szolgáltató csütörtök hajnalban kapcsolta ki az áramot, mert a hotelt működtető cég, a Cívis Hotels Zrt. mintegy harmincmillió forintos tartozást halmozott fel az elmúlt hónapokban.

Hupuczi László, a Cívis Hotels Zrt. elnök-vezérigazgatója csütörtökön azt mondta, hogy pénteken törlesztik a tartozást, hogy megint legyen áram, de a jelenlegi körülmények között a megoldást csak a társaság és azon belül a hotel értékesítésében látja.

Az MTI az áramszolgáltatóhoz közeli forrásból úgy tudja, hogy a hét végén már biztosan nem kapcsolják vissza az áramszolgáltatást, az a leghamarabb hétfőn indulhat meg a csaknem száz esztendős szállóban.

A három nap alatt száz vendéget kellett átköltöztetni, illetve átirányítani a cég másik debreceni szállodájába. Néhány törzsvendég azonban a helyszínről származó információk szerint a sötét Grand Hotel Aranybikában maradt; ők a szobájukban gyertyával világítanak, ezzel demonstrálják a patinás szálló iránti hűségüket.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?