Súlyos balesetek miatt teljes útzár volt az M5-ösön

2010.08.09. 07:15 Módosítva: 2010.08.09. 08:53

Két baleset történt az M5-ös autópálya 67-es kilométerénél Budapest felé - közölte hétfőn kora reggel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Nyíkos Tamás elmondta: egy személygépkocsi - az elsődleges információk szerint feltehetőleg a belső sávban kereket cserélő, román rendszámú autó miatt - lehajtott az útról és felborult. Az M5-ös autópálya Budapest felé tartó, bal pályatestének 67-es kilométerszelvényénél történt baleset szemtanúi szerint egy ember a karambol közben kirepült a járműből.

A közelben nem sokkal ezután egy másik baleset is történt: egy személygépkocsi teherautóval ütközött - tájékoztatott a sajtószóvivő, aki jelezte: mindkét helyszínen jelenleg is zajlik a segítségnyújtás. A mentés, illetve műszaki mentés idejére a rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt, ezért az erre közlekedőknek torlódásra kell felkészülniük.

A sérültek pontos számáról, állapotáról és a balesetek részleteiről Nyíkos Tamás később ígért bővebb tájékoztatást.

Fél kilencre megszűnt a teljes útzár és egy közeli parkolón keresztül terelik a forgalmat annak a két balesetnek a helyszíne közelében, amely az M5-ös autópálya lajosmizsei lehajtójánál történt a Budapest felé vezető oldalon - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn reggel az MTI-vel.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport