Már nem keresik a Tiszába esett munkást

2010.09.19. 16:13
Az esős időjárás miatt felfüggesztették annak a munkásnak a keresését, aki az épülő szolnoki gyaloghídról pénteken esett a Tiszába - közölte a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság vezetője vasárnap az MTI-vel.

A keresést hétfőtől folyamatosan folytatja a vízi rendőrség, a búvárral is rendelkező mentőcsapat, valamint a kivitelező egy-egy motorcsónakkal, mert az elkövetkező napokban várhatóan a víz valahol feldobja a holttestet - mondta Busi László alezredes. Az is előfordulhat, hogy a Tisza belvárosi szakaszán lévő stégek, úszóművek valamelyikében felakad, ezért is indokolt a folyó pásztázása - tette hozzá.

A rendőrség szombati tájékoztatása szerint a 49 éves nyírbéltelki férfi a híd bal oldali hídfőjének pilléréről cölöperősítési munkálatok közben esett a vízbe, és rögtön elmerült. A munkás mentőmellényt nem viselt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt folytat nyomozást, és munkavédelmi szakemberek is vizsgálják az ügyet.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport