Lehet síelni Eplényben

2012.01.15. 11:19

A hideg, kedvező időjárás miatt sikeres a hóágyúzás Eplényben, a Nordica Síarénában friss havon lehet síelni az 1-es pálya alsó szakaszán - közölte Molnár József pályafőnök vasárnap.

Közlése szerint a Veszprém megyei településen előző nap 22 hóágyú kezdte meg a hókészítést az 1-es pálya felső szakaszán, s a munkát vasárnap is folytatják 12 hóágyúval. A többi hóágyút a 4-es pályára vitték át. Molnár József úgy vélte, ha az időjárás ilyen marad, akkor kedden az 1-es pályát teljes szakaszán meg tudják nyitni.

Addig az 1-es pálya alsó, négyszáz méteres szakasza és a tanulópálya üzemel, amelyeket friss, 30-40 centiméteres tömörített hóréteg fed. A pályákat az 1-es csákányos és a tolókaros felvonó szolgálja ki - mondta a pályafőnök.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás