Ivó, Milán
EUR 384,78 Ft
USD 363,32 Ft
5 °C
26 °C

Síneket akartak szétcsavarozni fémtolvajok Szabolcsban

2012.03.26. 12:17

Vasúti síneket rongáltak meg fémtolvajok Ibrány és Nagyhalász között. Az elfogott két férfi ellen közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt indult eljárás - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 21 és a 26 éves nagyhalászi gyanúsítottak vasárnap a keskeny nyomtávú vasúti pályáról próbáltak síncsavarokat eltulajdonítani, s az egyik rögzítő talpfát is felszakították.

Lopás közben a fémtolvajokat megzavarta egy közelben lakó, így menekülni kényszerültek, de a riasztott rendőrök elfogták őket - közölte.

Az előállított két férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését, tettüket a kihallgató rendőröknek azzal magyarázták, hogy nincs munkájuk, s a síncsavarok vashulladékként való értékesítésével akartak pénzhez jutni - tette hozzá a szóvivő.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás