Eszter, Eliza
EUR 382,54 Ft
USD 356,47 Ft
14 °C
24 °C

Flexszel vágott bele a gázvezetékbe

2012.11.17. 12:58

Visszatérhetett otthonába az a harminc ember, akit gázömlés miatt telepítettek ki Baracson - tájékoztatta a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombaton az MTI-t.

Szabó-Bisztricz Anett korábban közölte: egy József Attila utcai családi ház 32 milliméteres bekötővezetéke rongálódott meg szombaton délelőtt, emiatt ömleni kezdett a földgáz a vezetékből. A helyszínre érkező dunaújvárosi hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat 50 méteres körzetben, hét lakóházból ideiglenesen kitelepített 30 embert, köztük öt gyereket. Őket a probléma elhárításáig a helyi általános iskolában helyezték el.

Németh-Kész Mónika megyei rendőrségi szóvivő az esettel kapcsolatban elmondta: az érintett házban lakó megbízásából egy adonyi 60 éves férfi volt az, aki egy flexszel megsértette a gázvezetéket, ami már évek óta ki volt kötve. A dunaújvárosi rendőrkapitányság az elkövetővel szemben gondatlanságból elkövetett közveszély okozás miatt indított büntetőeljárást.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla