Harminc embert telepítettek ki gázömlés miatt Baracson

2012.11.17. 12:05

Gázömlés miatt kitelepítettek és ideiglenesen a helyi általános iskolában helyeztek el harminc embert Baracson – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombaton az MTI-vel.

Szabó-Bisztricz Anett elmondta: egy József Attila utcai családi ház 32 milliméteres bekötővezetéke rongálódott meg szombaton délelőtt, emiatt ömleni kezdett a földgáz a vezetékből. A helyszínre érkező dunaújvárosi hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat 50 méteres körzetben, hét lakóházból ideiglenesen kitelepített 30 embert, köztük öt gyereket.

A gázszolgáltató már elzárta a főelosztót, jelenleg a nyomáscsökkenést várják. Ezt követően tudják a sérült részt helyreállítani.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla