Az MSZP köszöni a szavazatokat

MTI
2004.11.14. 22:12
Az MSZP köszöni mindazok támogatását, akik a soproni és a szécsényi választókerületben elmentek szavazni az időközi országgyűlési választáson és a baloldal jelöltjeire voksoltak, ugyanakkor a párt sajnálja, hogy a választások első fordulója érvénytelen volt - közölte a párt sajtóosztálya az MTI-vel vasárnap késő este.

"A Magyar Szocialista Párt ezúton is meg szeretné köszönni mindazoknak a támogatását, akik a mai időközi választásokon elmentek szavazni, és a baloldal jelöltjeit választották. Ugyanakkor sajnáljuk, hogy a választások első fordulója érvénytelen volt" - olvasható a közleményben.

Mint írják, az MSZP és jelöltjei azon dolgoznak majd, hogy a választás második fordulójában minél nagyobb legyen a részvételi arány.

"Erre a munkára jó alapot biztosít jelöltjeink programja, amely az emberekről, a szécsényi és Szécsény környéki, illetve a soproni és Sopron környéki választókról szól" - áll a közleményben.

Az MSZP szerint a két hét múlva esedékes második forduló új esélyt is jelent jelöltjeiknek, mivel bíznak rátermettségükben, a program hitelességében, s az emberek támogatásában.