Baleset miatt teljes pályazár az M5-ösön

2013.02.17. 07:29 Módosítva: 2013.02.17. 07:30

Baleset történt vasárnap hajnalban az M5-ös autópálya Szeged felé tartó oldalán, a csengelei pihenőhelynél, a helyszínelés teljes pályazár mellett folyik - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint egy személygépkocsi és egy utánfutós kisteherautó ütközött össze az M5-ös autópálya 129-es kilométerénél. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Az elsődleges információk szerint egy személygépkocsi Szeged felé haladt nagy sebességgel, ezt észlelve az előtte haladó jármű vezetője lehúzódott a leállósávra, a személygépkocsi azonban hátulról nekiütközött egy utánfutós kisteherautónak és azt a szalagkorlátnak lökte. A baleset következtében a kisteherautóban ketten könnyebben megsérültek, őket a mentők kórházba vitték.

Mivel a járművek a Szeged felé tartó teljes oldalt elfoglalják, a helyszínelés és a műszaki mentés idejére – várhatóan nyolc óráig – a teljes pályatestet lezárták, a forgalom a csengelei pihenőhelyen keresztül halad Szeged felé. A rendőrség az arra közlekedőktől fokozott óvatosságot kér.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport