Erik, Alexandra
EUR 385,17 Ft
USD 366,55 Ft
9 °C
23 °C

A 600 volt sem zavarta a tolvajokat

2013.02.19. 10:37 Módosítva: 2013.02.19. 10:40

Elloptak száz méter villamosvezetéket Szegeden, a Bajai úti vasúti átjárónál, a 3F villamos vonalán, írja a delmagyar.hu. A tolvajoknak nem volt veszélyérzetük, a 600 voltos feszültség sem zavarta őket. A helyreállításig villamospótló buszok járnak a Vadaspark és a Belvárosi temető között.

„A károkat még felmérik, de körülbelül kétmillió forintos kárt okoztak a tolvajok. Budapesten volt már példa hasonlóra, Szegeden azonban soha nem történt ilyen jellegű lopás” – mondta a szegedma.hu-nak Tóth István Tibor, a Szegedi Közlekedési Kft. ügyvezetője. A 600 voltos áram alatt lévő kábel életveszélyes, így a közösségi közlekedés veszélyeztetése és a nagy értékű lopás mellett közveszély okozása miatt is feljelentést tesznek a rendőrségen.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Betét