Judit
3 °C
7 °C

Jelentkezett a szombaton eltűnt lány

2013.04.03. 22:57 Módosítva: 2013-04-04 10:15:54

Életjelet adott magáról, Gyöngyösről telefonált az a 18 éves dunakeszi lány, aki még szombaton tűnt el. A hírt Litauszky Balázs, az RTL Klub híradójának riportere közölte a Facebookon.

A szombaton eltűnt lány apropóján csináltam ma ezt az anyagot.

Ma este nyolckor felhívott az anyja, hogy a lány látta a riportot, és ennek hatására felvette vele a kapcsolatot. Ilyenkor azért megéri...

Sarolta nem vitt magával mobiltelefont, az utolsó információ az volt róla, hogy egy Keletiből induló vonatról Gyöngyösnél szállt le. Eredetileg Miskolcra indult az édesapjához.

A lány édesanyja szerdán 22 óra körül a Facebookon azt írta, hogy úton van Gyöngyös felé, ahol egy telefonfülkénél fog találkozni Saroltával. Litauszky Balázs az Indexnek azt mondta, hogy utoljára szerda késő délután beszélt az édesanyával, aki azt mondta neki, hogy lánya feltehetően azért nem ment haza, mert nem értett egyet pszichés betegsége miatti gyógyszeres, kórházi kezelésével. Az édesanyja facebookos bejegyzései szerint a lány antipszichotikumokat és nyugtatót szed.

A Facebookon közzétett felhívást több mint 53 ezren osztották meg.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?