Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem járt a metró a Deák és az Árpád híd között

2013.04.29. 07:52 Módosítva: 2013-04-29 09:16:55

A 3-as metró helyett autóbuszok közlekedtek a Deák Ferenc tér és az Árpád híd között, a fennakadást egy mozgásképtelen szerelvény okozta, tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A Metróért Egyesület szerint a Nyugati térnél akadt meg egy szerelvény, külső segítséggel sem volt mozgatható. 7:23-tól a szerelvény javításáig nem járt a metró az érintett szakaszon, 8:44-kor indult újra a közlekedés. Tízig még késések, kisebb fennakadások lehetnek.

8:13-kor azt írta a Budapesti Közlekedési Központ a Facebookon, hogy jelentős a fennakadás, negyvenhét busszal pótolták a metrót. Az üzemelő szakaszokon, Árpád híd és Újpest, illetve Deák tér és Kőbánya-Kispest között is jelentősen lelassult a közlekedés, mert a vonalközi fordítópontok kapacitása szűkös, a metrók a működő szakaszon is a megszokottnál lassabban, állomásonként 2-3 perc várakozással haladtak.