Súlyos baleset Nagykovácsiban: egy hat hónapos gyerek is megsérült

2013.12.07. 13:19 Módosítva: 2013.12.07. 17:34

Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött egy busz és egy autó szombat délelőtt Nagykovácsiban, írja az MTI.

A mentők egy helikopterrel, két mentőautóval és egy speciális gyermekmentő orvosi kocsival érkeztek a helyszínre. Egy hathónapos csecsemőt életveszélyes állapotban vittek a Heim Pál gyermekkórházba. Már a helyszínen mesterségesen kellett lélegeztetni, és más életmentő beavatkozásra is szükség volt. A kislányt szállító helikopter az Üllői úton szállt le, emiatt az utat átmenetileg lezárták.

A Heim Pál Gyermekkórház kora esti tájékoztatása szerint a súlyos koponyasérülést szenvedett kislányt megműtötték, állapota stabil, de még mindig életveszélyes. Ezt csak 72 óra elteltével lehet kijelenteni. Vasárnap kontrollt, idegsebészeti és CT-vizsgálatot végeznek.

Egy nő többszörös súlyos sérüléseket, egy másik nő fej- és hasi sérüléseket szenvedett. Őket a budapesti Honvédkórházba vitték.

A Nagykovácsi.net szerint a baleset a Teleki–Tisza-kastélynál történt. Azt írták, hogy a Peugeot egy kanyarban kisodródott, és legalább ötven métert csúszkált, mielőtt a Budapest felől érkező busznak csapódott volna.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport