Kigyulladt egy kisbusz az M1-en Győrnél

2014.02.08. 18:35 Módosítva: 2014.02.08. 23:17
  • Teljes szélességében lezárták az M1-es autópálya főváros felé haladó oldalát Győrnél, mert kigyulladt egy kisbusz - közölte az MTI-vel szombaton kora este Czank Hajnalka százados, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Schreindler Ágnes őrnagy, a katasztrófavédelem megyei helyettes szóvivője korábban elmondta: a főváros felé tartó oldalon, a 129-es kilométerszelvénynél gyulladt ki a jármű, amelyben kilencen ültek. Az első jelentések szerint senki sem sérült meg.
  • Konyhakéssel fenyegetőzve kiraboltak egy kisboltot szombaton Kazincbarcikán - mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek. Egy férfi sapkában, a garbója nyakát felhúzva ment be egy élelmiszerüzletbe, egy késsel megfenyegette az eladót és pénzt követelt, aztán néhány tízezer forinttal lelépett. A rendőrök három óra alatt azonosították és előállították a 43 éves helyi gyanúsítottat. A férfi 300 méterre lakott a kisbolttól.
  • Összeütközött egy munkásokat szállító autóbusz és egy személyautó Tápiószecső és Szentmártonkáta között szombat este, a balesetben hárman megsérültek, az első információk szerint súlyosan. Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: mindkét járműben hárman ültek, de míg a buszban senki sem sérült meg, a személyautó mindhárom utasát kórházba vitték.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport