Gyöngyi
5 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hatan kórházban szén-monoxid miatt

2014.06.14. 22:22

Hat embert, köztük két gyermeket vittek kórházba a mentők szén-monoxid-mérgezés gyanújával szombat este Nyíregyházán – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

A Kosbor utcai egyik társasházában jelzett a szén-monoxidot érzékelő készülék, s emiatt riasztották a tűzoltókat, akik gázkoncentrációt mértek az érintett lakásban. A gázszolgáltató és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat szakemberei vizsgálják, mi okozhatta a lakásban a szén-monoxid megjelenését. 

A szóvivő egy másik esetről is beszámolt: Nagydoboson egy személyautó gyulladt ki az egyik portán, és a teljes terjedelmében égő kocsiról a lángok továbbterjedését a mátészalkai tűzoltók akadályozták meg. A tűzben nem sérült meg senki.