Erzsébet
1 °C
4 °C

Lezárták az M2-est

2015.04.08. 11:15 Módosítva: 2015-04-08 12:21:53

Szerdán több órára mindkét irányban teljes szélességében lezárták az M2-es autóutat Dunakeszi és Göd között, írta az MTI a Magyar Közútra hivatkozva. A 2-es főútra terelték a forgalmat, a lezárás délután kettőkor megszűnt. A lámpákat kikapcsolták, hogy a forgalom zavartalanul haladjon.

A Google térképe szerint a Dunakeszi/Fót csomópont előtt és a 2-es főút dunakeszi szakaszán lépésben haladtak az autók.

A lezárásra azért volt szükség, mert bővítik az autóutat, néhány éven belül 2x2 sávos lesz Vácig. Burkolatfúrásokat végeznek, és felmérik a teljes pályaszerkezet állapotát.

Ugyanilyen korlátozásokra kell számítani a héten a gödi és a sződligeti, valamint a sződligeti és a Vác-dél csomópontok között.

Balesetek is nehezítették a haladást. Az M2-es autóút 36-os kilométerénél, Sződligetnél árokba hajtott egy élelmiszer-szállító teherautó, írta a katasztrófavédelem 12.07-kor. Hárman utaztak benne, senki sem sérült meg. Korábban a kosdi csomópontnál is kisodródott egy autó.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?