Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Busz és autó karambolozott Veszprém megyében, egy ember meghalt

2018.07.25. 08:21
  • Halálos baleset volt Veszprém megyében. A Nyirádot és Szőcöt összekötő úton egy menetrend szerint közlekedő busz és egy autó karambolozott frontálisan. Az autó az árokba borult. Az autó vezetője meghalt, a buszon senki nem sérült meg. Az utat lezárták. (MTI / katasztrófavédelem)
  • Az M0-s autóút déli szakaszán, az M6-os csomópont és a budafoki (14-es) kijárat között, valamint a Kis-Duna híd és az M51-es csomópont között mindkét oldalon lezárták a belső sávot, mert műszaki átjárókat alakítanak ki a későbbi forgalomtereléshez. Mivel a munkaterületek mellett csak két-két sáv használható, ezért csúcsidőszakban komoly dugóra kell számítani. (Útinform)
  • Az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, a 44-es és az 59-es km között mozgó terelés mellett nyírják a füvet és a bokrokat. A munkaterület mögött lelassult a haladás. (Útinform)