Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Védekezik az MTV képernyőbizottsága

MTI
2005.07.26. 15:00
A Magyar Televízió Anyanyelvi és Képernyő Bizottságának tagjai a leghatározottabban visszautasítják azokat a vádakat, amelyek szerint nyomás, zsarolás vagy bármely kényszer terhe alatt végeznék munkájukat. A Bizottság - amely a Médiatörvényben meghatározott követelmények alapján jelenlegi formájában 2003 márciusa óta működik -, személyi döntésekben nem vesz részt, javaslatokat tesz - írja közleményében a testület.

A MTV Anyanyelvi és Képernyő Bizottságának tagjai ezúton kérik a magyar sajtó minden munkatársát, hogy testületük tevékenységének értékelésekor ugyanolyan korrektül járjon el, mint azt a grémium tagjai maguk is teszik, amikor a magyar közszolgálati televízió szakmai megújulása érdekében dolgoznak.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek