Gulyás Dénest indítja a Fidesz Pilisvörösváron

MTI
2006.01.27. 20:01

Gulyás Dénes bírja a választókerület polgárainak bizalmát, és a Fideszben is erős támogatottságnak örvend, ezért esett a nemzetközi hírű operaénekesre a választás - mondta Navracsics Tibor pénteken Pilisvörösváron, amikor bemutatta Pest megye 10. számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselőjelöltjét.

A Fidesz elnöki kabinetfőnöke a sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: "a 2002-es választási vereség után arra a döntésre jutottunk, hogy jelöltjeinket felül kell vizsgálni, és olyan embereket kell találni az egyéni választókerületekbe, akik nem csak jó eredményeket érnek el, hanem valóban bírják a választókerületben élők bizalmát".

"A Fidesz belső közvéleményében elsöprő támogatottságot élvez Gulyás Dénes" - mondta Navracsics Tibor. Bár Frajna Imre, a választókerület jelenlegi képviselője is sikeresen szerepelt, Gulyás Dénes az, aki elfogadott, részben ismertsége, részben szervezőkészsége révén - tette hozzá.

Gulyás Dénes bemutatása alkalmából azt mondta: "van bennem energia, hogy valami újat is csináljak (...), hogy próbáljak meg tenni valamit azért a közösségért, amelyikben élek".