József, Bánk
-6 °C
0 °C

Mi történt Pokorni püspökladányi lakossági fórumán?

MTI
2006.02.24. 20:54
Nem történt rendbontás Pokorni Zoltán péntek esti püspökladányi lakossági fórumán - mondta az MTI érdeklődésére a Hajdú-Bihar megyei rendőr-főkapitányság ügyeletvezetője.

Sámi Katalin rendőr százados közlése szerint történt ugyan bejelentés erre vonatkozóan, s a rendőrök - mint mindig ilyenkor - kimentek a helyszínre. "A MÁV ebédlőjében tartott fórum rendjét nem zavarták meg, rendbontás nem történt" - tolmácsolta a rendőrök helyi megállapítását az ügyeletvezető az MTI-nek.

Az ügyeletvezető részleteket nem közölt, s nem erősítette meg azt a más forrásból származó információt, miszerint álarcosok zavarták meg a Fidesz alelnökének és Arnóth Sándornak, a párt helyi jelöltjének a választási fórumát.

Az MTI más forrásból úgy értesült, hogy néhány símaszkot viselő fiatal be akart menni az épületbe megzavarni a politikai rendezvényt, a rendezők azonban ezt megakadályozták, és kihívták a rendőrséget. Az MTI értesülése szerint a rendezők felszólítására a maszkot viselő fiatalok eltávoztak, rendőri intézkedésre nem került sor.