11:00, November 27.
Japán 0
Costa Rica 1
Ahmad bin Ali Stadion E csoport
14:00, November 27.
Belgium 0
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
17:00, November 27.
Horvátország 4
Kanada 1
Kalifa Nemzetközi Stadion F csoport
20:00, November 27.
Spanyolország 0
Németország 0

Gyurcsány nem, Polt megjelent a bizottság előtt

MTI
2006.03.30. 09:55

Gyurcsány Ferenc nem, Polt Péter megjelent a parlament költségvetési bizottságának csütörtökön 9 órakor megkezdődött ülésén, ahol a miniszterelnököt és a legfőbb ügyészt az Altus Rt., valamint a Közlöny és Lapkiadó Kft. között 1995-ben létrejött szerződés miatt hallgatnák meg.

Gyurcsány Ferenc levélben közölte: előre egyezetett időpontban kész megjelenni a bizottság előtt - mondta Varga Mihály, a testület fideszes elnöke. Az MSZP képviselői a szerdán előrejelzettnek megfelelően nem jelentek meg az ülésen. A napirendről a bizottság a szavazatképesség hiánya miatt nem tudott dönteni, ugyanakkor a jelenlévő fideszes képviselők úgy határoztak Szijjártó Péter javaslatára, hogy mivel a testület tanácskozásképes, ezért lefolytatják ülésüket.

A Fidesz az állami vagyont ért jelentős kár helyrehozásának érdekében kezdeményezte a bizottság összehívását. Polt Péter legfőbb ügyész hétfőn bejelentette: a közérdek sérelmét állapította meg a Legfőbb Ügyészség a kormányfőt is érintő Szalay utcai ingatlan ügyében.  • Hírek
  • Bankszámla