Vendel
7 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Az MSZP továbbra is támogatja az Új egyensúly programját

MTI
2006.07.08. 17:34
A szakszervezetek szombati tüntetése ellenére az MSZP továbbra is támogatja a kormány Új egyensúly programját - mondta Nyakó István, az MSZP szóvivője szombaton az MTI-nek.

Hangsúlyozta: az intézkedéscsomag a feltétele annak, hogy az ország gazdasági egyensúlya helyreálljon, így az Európai Uniótól kapott fejlesztési forrásokat Magyarország célszerűen tudja felhasználni, aminek munkahelyteremtő és jövedelemtermelő hatása lesz.

"Senki nem gondolhatja komolyan, hogy egy párt jókedvében teszi azt, amit hitük szerint egy felelős politikai erőnek tennie kell" - fogalmazott.

A párt biztos abban, hogy a intézkedési csomagot most ellenzők később azt fogják mondani: megérte - vélekedett a politikus.

"Ma mindenki tette a dolgát" - utalt a demonstrációra a szóvivő. Azt azonban látni kell, a politikának az a feladata, hogy az ország jövőjéről és biztonságáról ma kell jó döntést hoznia - folytatta.

Nyakó István véleménye szerint az ilyen véleménynyilvánításnak helye van a demokráciában, de "a tárgyalóterem ajtaja minden fél számára nyitva van, és a párt tárgyaló szándéka megkérdőjelezhetetlen".