Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Újjáalakult az MSZDP nagykanizsai szervezete

Index, MTI
2006.07.12. 21:02

71 taggal hivatalosan is megkezdte működését a Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP) július 6-án újjáalakult nagykanizsai szervezete - jelentette be Kapolyi László országos elnök a dél-zalai városban szerdán, sajtótájékoztatón. Részben a helyi MSZP szervezetből kivált szociáldemokrata platform-tagok, részben újonnan belépők alkotják az 1994-1997 között egyszer már működött MSZDP szervezet utódját, amelyet öt alapszervezet alkot.

A helyi szociáldemokraták úgy vélik, miután mind az MSZP mind az MSZDP teljes jogú tagja a Szocialista Internacionálénak, együttműködés alakul ki a két baloldali párt városi szervezete között. Bogár Ferenc az újjáalakult szociáldemokrata szervezet megyei elnöke szerint "még a kanizsai szocialisták személyekben gondolkodnak a helyhatósági választás kapcsán, addig a szociáldemokraták helyi célokban, fejlesztési programokban".