Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Szeptemberben indítja kampányát az MSZP

2006.07.12. 21:22

Szeptember elsején kezdődik az MSZP önkormányzati választások előtti országos kampánya, mondta Hiller István, a párt elnöke az InfoRádióban. "Nyilvánvalóan, hogy a kopogtatócédulák gyűjtése, amely az időpont meghatározása után most már világossá vált, augusztus közepétől indulhat" - jelentette ki Hiller.

A pártelnök az esélyeket latolgatva elmondta: arra számít, hogy a nagyvárosok nagyobbik részében és a fővárosi kerületek több mint felében koalíciós jelölt fog nyerni, valamint a fővárosi közgyűlésben is koalíciós többség alakul majd ki. Hiller István abban is bízik, hogy Demszky Gábort újra főpolgármesterré választják. A szocialista politikus ismét hangsúlyozta, hogy pártja soron következő tisztújító kongresszusán nem indul az elnöki tisztért.